BERG Trampolin

BERG trampolin guide. Her hjælper vi dig med at vælge den rette BERG trampolin. Herunder ser du de 3 mest populære BERG trampoliner. Vi anbefaler den BERG trampolin hvor du får mest for pengene (Bedst til prisen), og så anbefaler vi dig det billige valg, hvis du vil have en lille BERG trampolin. Sidst men ikke mindst så anbefaler vi den allerbedste BERG trampolin på markedet (Elite)

Der findes mange forskellige supermarkeds-trampoliner på markedet. Disse trampoliner lover en umiddelbar glæde, men de vil sandsynligvis ruste inden for et år, og fjedrene vil springe af. Trampoliner fra BERG lover springglæde, der holder i mange år. BERG er et dansk mærke, der profilerer sig særligt på den nedgravede trampolin - inground trampolin - der netop ikke ruster, fordi der ikke er påsat ben. BERG trampoliner er nogle af de mest sikre på markedet, og brandet stemples af mange som den førende producent af kvalitetstrampoliner.

Helt overordnet er det danske mærke specialister i udendørslegetøj, men specielt de grønne BERG trampoliner er blevet manges favoritter. Sikkerheden er i top, da alle trampoliner jævnligt gennemtestes for fejl eller muligheder for optimering, og det gør dem langt mere sikre end andre trampoliner på markedet.

Alt fra materialevalg til hvordan man kan hoppe længst og have det sjovest er med i overvejelserne hos BERG, og det er nok denne kombination, der i sidste ende giver udslag. Trampoliner er mange familiers foretrukne legetøj, fordi de er sjove og sunde for både forældre, mindre børn og teenagere.

Læs også vores store trampolin guide på trampolinguiden.dk

De 3 mest populære fra BERG

BERG Favorit inkl sikkerhedsnet

Godt valg - 430 cm
 • Berg trampolin

Berg Talent lille model

Billigste valg - 300 cm
 • Berg trampolin

BERG Elite+ m. sikkerhedsnet

Pro valg - 430 cm
 • Berg trampolin

Fordele ved BERG trampoliner

Der er en lang række af fordele ved de danske BERG trampoliner. Den nok helt afgørende faktor er, at BERG trampoliner holder længere end andre. De fleste familier har prøvet at købe en trampolin, der efter et halvt til et helt år begynder at miste fjedre. De oplever også, at dugen bliver mør - og den bløde kant, paddingen, er selvfølgelig blæst væk for længst.

Med en BERG trampolin får man:

 • Jævne hop. Trampoliner fra BERG bliver testet på alle tænkelige måder, og dugen er syet mange gange fast til leddet, der holder den fast til kanten. Dette sikrer et jævnt hop.
 • En tyk beskyttelseskant. Med en tyk beskyttelseskant undgår man at falde igennem trampolinens fjedre eller at slå sig på kanten.
 • Rustfri fjedre. Trampoliner fra BERG er udstyrede med rustfri fjedre, og det gør naturligvis, at de fortsætter med at være smidige og klare til brug.
 • Den nyeste fjeder-innovation. BERG er forrest på udviklingen af fjedre, og det gør, at man altid har en trampolin, der er udstyret med de nyeste og bedste fjedre.
 • Professionelle trampoliner til hverdagsbrug. Med en BERG trampolin får man professionelt smedede trampoliner til hverdagsbrug. Trampolinerne bliver testet af specialister, der sikrer, at spændstigheden giver mulighed for sjov og leg.

Hvilke trampoliner tilbyder BERG?

Netop fordi BERG er forrest på udviklingen af trampoliner, får man det største udvalg af trampoliner - et rent slaraffenland for børn, unge og - hvem ved - måske også for forældre.

BERG tilbyder trampoliner på ben, trampoliner til nedgravning, runde trampoliner og firkantede trampoliner. Det er desuden muligt at bestemme størrelsen på trampolinen, sådan at man både kan placere en stor trampolin i haven på landet og i haven i byen. Størrelsesordenen hedder blot lille, mellem og stor.

Uanset hvilken type trampolin, dine børn eller din familie måtte ønske, kan BERG tilbyde en god trampolin til jeres behov. BERG trampoliner passer til alle trampolin-entusiaster på alle niveauer, uanset hvor mange tricks man kan, eller hvor højt man kan hoppe.

Jo højere en trampolin er, desto højere vil man også kunne hoppe, hvis man udnytter trampolinens højde. Fælles for alle BERG trampoliner er deres diagonale fjedersystem, som gør, at springet bliver jævnt, og at dugen sidder godt og ordentligt fast.

BERG trampoliner på ben

En klassisk trampolin fra BERG er deres trampolin på ben. Trampoliner på ben fås i forskellige størrelser, og det indebærer både, at man kan variere højden og diameteren. BERG tilbyder flere forskellige produktlinjer af høje trampoliner, som de også kaldes.

En BERG trampolin på ben er til haven, hvor man ønsker at kunne flytte trampolinen rundt alt efter behov, sæson og vejr. Trampoliner på ben giver også mulighed for at kunne hoppe højt op og få en god udsigt over haven og området generelt og er derfor en sjov tilføjelse i den store have.

En BERG trampolin på ben fås både i en rund og en rektangulær model. Den aflange og firkantede trampolin giver nogle andre springmuligheder end en rund model og kan derfor være et anderledes valg, der går mere mod det professionelle.

Overvej hvilken størrelse, der vil passe til behovet og vurder også hvor store dem, der skal hoppe på trampolinen, er, da det kan have indflydelse på hvilken størrelse, der kan gå an. En rund Champion-model med en diameter på 330 eller 380 centimeter vil være i størrelsen “mellem”, og det er en størrelse, som mange kan få glæde af. Ønsker man sig mere plads til udfoldelse, vil en diameter på 430 eller 515 centimeter være en drøm.

BERG-trampoliner til nedgravning / InGround

BERG tilbyder naturligvis trampoliner til nedgravning. En InGround trampolin, som den også kaldes, er perfekt til familien, hvor børnene dagligt eller meget ofte benytter sig af trampolinen. En nedgravet trampolin er nem at komme op på og vil blive en naturlig del af havens indretning.

En InGround trampolin er sikker på den måde, at der ikke er langt at falde ned, hvis man skulle være uheldig at hoppe af. Fordelen er selvfølgelig, at der ikke er nogle ben, der skal monteres - og det vil sige, at der heller ikke er nogle ben, der kan ruste, blive skæve eller noget helt tredje. En nedgravet trampolin er for mange børn noget helt magisk og fascinerende. Selvom det kan virke magisk, er det faktisk nemt at få en nedgravet trampolin, da man kan udføre det meste af arbejdet selv.

Man kan både få en BERG InGround som rund og firkantet model. Med en firkantet model får man god plads og mulighed for længere spring og hop. En BERG InGround trampolin fås i forskellige størrelser med en diameter fra 180 til 515 centimeter. Ønsker man at gøre trampolinen endnu mere sikker, kan man altid tilkøbe et sikkerhedsnet, som gør, at børn og teenagere bliver inden for trampolinens rækkevidde.

Læs meget mere om fordelene ved nedgravede trampoliner i denne tekst.

Hvordan graver man sin BERG trampolin ned?

Det er nemt at få en BERG-trampolin gravet ned i sin egen have - det kræver blot den rette information og tilgang. Før processen påbegyndes, er det vigtigt at finde et godt sted at placere trampolinen. Sørg for ikke at placere den nedgravede trampolin tæt på træer, hus, hæk eller andet. Dette vil sænke graden af sikkerhed. For at grave sin BERG-trampolin ned er det vigtigt at følge fire overordnede trin:

 1. Mål op og lav afmærkninger. Det første, man skal gøre, når man skal grave sin trampolin ned, er at tjekke diameteren. Når du har dette mål, kan du begynde at måle op på græsplænen og lave nogle afmærkninger med skovlen. Sørg for at få hakket græsset væk, så du efterfølgende kan se mærket.
 2. Start med midten. Når du skal grave ud til din BERG InGround, er et godt tip at starte i midten. Midten skal være minimum 75 centimeter for at sikre, at man ikke hopper på grund. Grav herfra ud mod kanten, sådan at hullet ligner en skål.
 3. Hold kanten flad. Sørg for at grave et hul, der ikke er lige så stort i diameter som selve trampolinen. Ved en trampolin med en diameter på 380 centimeter er den anbefalede “skål-størrelse” 340 centimeter.Det vil altså sige, at man cirka kan trække 40 centimeter i diameter fra trampolinens diameter, og på denne måde får man den anbefalede størrelse på hullet under. Det lidt mindre hul sikrer, at trampolinkanten har noget at ligge på, så trampolinen holdes stabilt.
 4. Placér din BERG InGround over hullet. Det kræver nok lidt hjælp fra naboen, så du ikke trækker sand eller jord ned i hullet igen. Nu står trampolinen en lille smule over jorden for at kunne komme af med luften, der bliver komprimeret ved hop.

Det er nemt at få din BERG-trampolin InGround gravet ned. Sørg blot for at tjekke din trampolins mål og hav en plan, før nedgravningen igangsættes.

BERG Talent

BERG Talent er en prisvenlig serie af trampoliner, hvis største forskel er, at den er udstyret med enkelte fjedre med navnet Goldspring Talent. Denne type af fjedre er rustfri. Beskyttelseskanten, der også kaldes padding, er på denne model kun 1,7 centimeter tyk og er således den tyndeste beskyttelseskant. Talent-modellen har 6 ben modsat de lidt dyrere modeller, der har 8. Prisen på en BERG Talent ligger på omkring 1300 kroner og er således den billigste af de 4 modeller. Funktionsgaranti: 5 år ved registrering online.

BERG Favorit

Favorit-modellerne fra BERG er endnu en trampolinserie, som er udstyret med Goldspring Talent - de enkelte fjedre. Det kan på sigt være en fordel at vælge en trampolin med Twinspring Gold, som er en BERGs dobbeltfjedre, der sidder på trampolinen som en trekant.

BERG Favorit trampolinen er udstyret med en padding, der er 2 centimeter tyk omkring kanten, og det sikrer mod de værste fald. Forskellen fra BERG Talent-modellen er, at BERG Favorit har 8 ben. Det er et element, der gør Favorit-trampolinen til en mere stabil trampolin.

Prisen for en BERG Favorit ligger på omkring 2300 kroner. Funktionsgaranti: 8 år ved registrering online.

BERG Champion

Hvis du er på udkig efter en trampolin, der kan give lidt mere højde og er udformet med solide materialer, kan du overveje en BERG Champion. En BERG Champion er den næst dyreste trampolin på grund af den høje kvalitet i alt fra stel, dug, padding og fjedre. Prisen er cirka 3300 danske kroner.

Paddingen er tyk, da man på Champion-modellen kan hoppe højere end med Talent og Favorit. Tykkelsen er på 3,8 centimeter og er en stor forøgelse fra Favorittens 2 centimeter. Paddingen fås desuden i en ekstra farve ud over den gængse grønne, nemlig grå. Rørene, som stellet er sammensat af, er ekstra tykke og sorte, og der er 8 af dem. Alt i alt en robust og slidstærk trampolin. Funktionsgaranti: 13 år ved registrering online.

BERG Elite

Den sidste og semi-professionelle trampolin har navnet Elite. Prisen er en helt anden, end hvis man vælger en BERG Talent. Prisen på en Elite trampolin ligger på omkring 6300 og er et udtryk for, at det er de absolut stærkeste materialer, der er gjort brug af.

Fjederteknologien er igen Twinspring Gold, der giver en god spændstighed, som gør, at man kan hoppe længe og højt. Paddingen omkring fjedre og kanten af trampolinen er håndsyet og er ligesom på Champion-modellerne 3,8 centimeter tyk. Forskellen er, at paddingen spænder bredere over og derfor dækker mere af stålkonstruktionen, hvilket øger sikkerheden.

Elitemodellerne er nogle avancerede trampoliner, der derfor kræver ekstra forklaring, da sammensætningen af de forskellige teknologier og innovative træk gør trampolinoplevelsen til en helt anden. Spændstigheden på dugen og fjedrene gør trampolinen til en modstandsdygtig trampolin, der sender springeren højt op i luften. Derfor er det en ide at tilkøbe et sikkerhedsnet.

Når man køber en Elitetrampolin, kan man som ved Champion-modellerne vælge imellem to farver på paddingen: Rød og grøn. Funktionsgaranti: 13 år ved registrering online.

Tilbehør til BERG trampoliner

Når din BERG trampolin er i hus, er det tid til at overveje de praktiske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Der er et par vigtige tilkøb, du bør overveje, hvis du gerne vil tage hånd om din trampolin i mange år frem samt sikre brugerne heraf. Først og fremmest kan et godt sikkerhedsnet være alfa og omega, uanset hvor øvede de glade trampolin-entusiaster er.

 • Som uøvet springer på en trampolin kan et sikkerhedsnet være med til at sikre, at man ikke hopper ud over kanten, slår sig eller lander ved kanten omkring fjedrene. Som øvet springer er et sikkerhedsnet med til netop at sikre, at de avancerede og relativt risikable spring bliver indenfor et afgrænset område, sådan at man for eksempel ikke laver en salto ud over kanten og slår sig alvorligt.
 • Har I fået en trampolin med ben til haven, kan en trappe være et godt stykke tilbehør at have. En trappe gør det nemt for de helt små at komme op og få brugt kroppen og tumlet lidt energi afsted. En trappe sparer desuden springerne på trampolinen for unødig energi ved at kravle op og ned hele tiden.
 • Af det mere praktiske tilbehør bør man anskaffe sig et trampolincover. Et cover kan være med til at beskytte trampolinen for den skarpe og blegende sol, når trampolinen ikke skal bruges. Til de blæsende og regnende dage vil et cover kunne tilbyde en smule ly for blæsten og vandskyende egenskaber, som lader vandet løbe igennem, så det ikke bliver liggende tungt på trampolinen.

Populære artikler:

Trampolin

View more

Nedgravning

View more

JumpMaster

View more