JumpMaster trampolin - Bedst til prisen

En JumpMaster trampolin er et meget fornuftigt valg, hvis du vil have noget for pengene. JumpMaster er nemlig den trampolin, hvor du får mest kvalitet for pengene - I hvert fald i følge flere tests i 2017, der er foretaget i Norden.

JumpMaster er en af de nyere aktører på trampolinmarkedet. Men selvom brandet er nyt, ryger det lige ind på førstepladsen i tests over hele Norden i 2017. En JumpMaster trampolin scorer toppoint på både sikkerhed og holdbarhed – og den tunge vægt gør den til en solid trampolin, som kan stå fast i selv voldsomme vejrforhold.

Dertil er tykkelsen på kanten, der dækker både ramme og fjedre, kraftigere sammenlignet med andre trampoliner på markedet. Det betyder øget sikkerhed for springglade børn og voksne - Læs også vores sikkerhedsråd her.

Med galvaniserede løsninger indvendigt og udvendigt, solide svejsninger og en UV-behandlet beskyttelseskant er din JumpMaster trampolin beskyttet mod rust, farvefalme og andet slid. Og derfor er den udført i en kvalitet, som vil sikre dig en effektiv trampolin de næste mange år.

På en JumpMaster trampolin får du den bedste hoppeoplevelse på midten, men samtidig tilbyder yderpunkterne også jævne, høje hop.

De 3 mest populære fra JumpMaster

JumpMaster 430 inkl sikkerhedsnet

Stor størrelse
 • Berg trampolin

JumpMaster 430 InGround

Bedst til prisen
 • Berg trampolin

JumpMaster 365 inkl sikkerhedsnet

Mindre størrelse
 • Berg trampolin

Fordele ved JumpMaster trampoliner

Selvom JumpMaster trampoliner er forholdsvis nye på markedet, formår de i høj grad at være innovative og løsningsorienterede, så du er sikret en trampolin, der kan holde til mange gode hoppeoplevelser.

En JumpMaster trampolin er et godt køb, fordi:

 • beskyttelseskanten er ekstra tyk og bred, så springerne ikke rammer fjedre eller får foden i klemme mellem dem. Det sikrer ro i maven under leg og sjov på trampolinen.
 • rammen har livstidsgaranti. Så hvis rammen på din JumpMaster trampolin mod forventning går i stykker, er du sikker på at være dækket af en garanti, uanset hvor gammel trampolinen er.
 • holdbarheden er i top. Rammen på en JumpMaster trampolin er udført i galvaniseret stål, så den effektivt modstår rust og slid. Selve rammen, benene og konstruktionen er meget robust.
 • et avanceret fjedresystem sikrer en optimal affjedring, så både voksne og børn får den bedste hoppeeffekt.
 • den kan erhverves til en fornuftig pris, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet.

Udvalget af JumpMaster trampoliner

JumpMaster har satset på et mindre udvalg af trampoliner for at tilbyde den bedste kvalitet til en billig pris. Du kan vælge mellem tre forskellige JumpMaster trampoliner, der både findes i store og mindre størrelser, som kan matche forskellige størrelser på haver. Med fokus på tre modeller er al energi lagt i at give den bedste og mest sikre hoppeoplevelse.

Det lille sortiment består dog både af modeltyper på ben og til nedgravning, så du har mulighed for at finde en variant, der passer bedst til netop din have og families hoppebehov. Flere modeller har et sikkerhedsnet inkluderet, men ellers er det altid en god idé at tilkøbe ekstra sikkerhedsudstyr.

jumpmaster trampolin 430 inkl. sikkerhedsnet

Teknisk information

 • Fjedre: 72 stk
 • Diameter: 430 cm
 • Maks personvægt: 150 kg
 • Vægt: 109 kg

JumpMaster 430 inkl sikkerhedsnet

Denne runde JumpMaster trampolin på ben har et medfølgende sikkerhedsnet til sin diameter på 430 cm. Modellen er det mest populære og sælgende produkt af JumpMaster trampolinerne takket være sine holdbare og sikre kvaliteter til en fordelagtig pris.

Sikkerhedsnettet er udført i et slidstærkt materiale, der er designet med en overlappende åbning. Åbningen lukker tæt til, mens børn og voksne udfører spring, samtidig med at den gør det hurtigt og enkelt at komme ind og ud af trampolinen.

Med 96 fjedre giver JumpMaster 430 en optimal affjedring, der tilpasser sig både børn og voksne. På den måde sikres en god hoppeoplevelse. Og med den brede og tykke polstring af kanten på henholdsvis 38 cm og 3 cm undgår du at ramme eller komme i klemme mellem fjedre.

Den galvaniserede stålramme sikrer, at trampolinen ikke plages af rust, mens den solide konstruktion på ben og ramme er garanti for kvalitet, der holder i mange år – JumpMaster tilbyder faktisk livstidsgaranti på rammen.

jumpmaster 365 inkl. sikkerhedsnet

Teknisk information

 • Fjedre: 72 stk
 • Diameter: 365 cm
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Vægt: 95 kg

JumpMaster 365 inkl sikkerhedsnet

JumpMaster 365 har, som navnet antyder, en diameter på 365 cm og passer derfor både til større og mindre haver. Der medfølger et sikkerhedsnet, så børn og voksne i alle aldre kan færdes sikkert på trampolinen uden at falde ned.

Sikkerhedsnettet er lavet af et materiale i høj kvalitet, der sikrer holdbar beskyttelse. Med en overlappende åbning, der dog er helt tætsluttet under udførelsen af spring, bliver det let at komme hurtigt ind og ud af trampolinen.

Denne JumpMaster trampolin består af et avanceret fjedresystem på 72 forskellige fjedre, der sørger for en god affjedring og ikke mindst hoppeoplevelse for alle aldre.

Beskyttelseskanten er udført i en ekstra tyk og bred polstring. Kantpolstringen er hele 38 cm, så du undgår at ramme fjedre, når du hopper. Tilmed er kanten lavet med et 3 cm tykt skumlag, som sikrer, at der ikke kommer lemmer i klemme mellem fjedrene.

Rammen er lavet af galvaniseret stål, så den er ekstra godt beskyttet mod rust – rammen har desuden livstidsgaranti. Trampolinens ben og ramme har en robust konstruktion, som sikrer en eminent holdbarhed mange år frem.

jumpmaster trampolin 430 inkl. sikkerhedsnet

Teknisk information

 • Fjedre: 96 stk
 • Nedgravning min.: 75 cm
 • Højde på trampolin: 20 cm
 • Diameter: 430 cm
 • Maks personvægt: 150 kg

JumpMaster 430 InGround

Med denne JumpMaster InGound trampolin på 430 cm i diameter får du og din familie muligheden for at få en god hoppeoplevelse, uden at udsynet i haven forværres. Trampolin graves nemlig ned i jorden, så den falder ind i resten af haven.

Hullet til trampolinen har en skålform med en diameter på 390 cm og skal på det dybeste punkt være ca. 75 cm. Nedgravningstrampolinen består af 96 fjedre, som giver en god affjedring, der tilpasser sig både støre og mindre vægt, så springoplevelsen bliver så god som mulig.

Rammen kommer i en galvaniseret ståludgave, som er meget modstandsdygtig overfor rust – og faktisk har rammen livstidsgaranti. Kantpolstringen er udført i et slidstærkt materiale på 38 cm i bredden og 3 cm i tykkelsen, så den beskytter mod fastklemning i fjedrene.

Med en højde på 20 cm er trampolinen også ideel for mindre børn, da de lettere kan komme op på trampolinen. Du bør dog altid anskaffe et sikkerhedsnet for at undgå fald – særligt når der færdes flere på trampolinen på én gang.

Læs vores guide om trampoliner til nedgravning - klik her.

Køb en stige til din JumpMaster-trampolin

For at skærpe sikkerheden omkring trampolinen endnu mere er det en god idé at tilkøbe en stige som tilbehør til din JumpMaster-trampolin.

En JumpMaster-stige passer til alle tre JumpMaster-modeller, og den hjælper særligt mindre børn og ældre med at komme op og ned af trampolinen på en sikker og let måde, så de ikke risikerer at falde ned med skader til følge. Det kan hurtigt gå galt uden en stige, fordi kræfterne og bevægeligheden hos disse aldersgrupper ikke er den samme som hos ældre børn og unge.

Hvor kan jeg købe en JumpMaster trampolin?

Du kan både få fat i din næste JumpMaster trampolin online og i fysiske butikker. Dog er den billigste løsning at købe den på nettet. Abilicaonline.dk er en af Danmarks største forhandlere af trampoliner, og her er du altid sikret kompetent vejledning og en trampolin til den mest attraktive pris på markedet.

Abilica har også to fysiske butikker i Aarhus og Herlev, så du har mulighed for at se og teste din JumpMaster trampolin inden køb. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken, tilbyder Abilicaonline.dk dog god service og rådgivning, så du får den rigtige trampolin. Leveringen er tilmed hurtig – og du skal derfor ikke vente længe, før du og dine børn kan øve sjove spring på jeres nye JumpMaster trampolin.

Populære artikler:

Havetrampolin

View more

Nedgravning

View more

BERG

View more