Trampolin til nedgravning

Trampolin til nedgravning? Er det nu også nødvendigt? Bliv meget klogere på, hvorfor en nedgravet/in-ground trampolin er et fantastisk valg! Se også de 2 mest populære modeller herunder.

Det er sjovt at hoppe på trampolin - både for store og for små. Det bliver mere og mere populært at have en trampolin i haven, og det er der god grund til. Overvejer du at købe en, kan du enten vælge en nedgravet trampolin eller en fritstående med ben. Lige meget hvilken udgave du vælger, er der garanti for mange sjove timer i haven.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at sikre din nye trampolin. Hvad enten du vil grave den ned eller stormsikre den ved at fastgøre den på anden vis.

De 2 mest populære inground-trampoliner

BERG nedgravningstrampolin

Bedste kvalitet
  • Berg trampolin

JumpMaster nedgravningstrampolin

Bedst til prisen
  • Berg trampolin

Fordele ved en trampolin til nedgravning

  • Dine børn kan hoppe løs uden fare for at falde ned højt oppefra
  • Du får en stormsikker trampolin, som ikke kan lette fra jorden
  • Den er mindre iøjnefaldende end en trampolin på ben
  • Det er nemt at komme op på trampolinen, når den er gravet ned
  • Du slipper for at slå græs under trampolinen
  • Afmonter trampolinen om vinteren, og brug hullet som bålplads

Der er mange fordele ved at vælge en nedgravningstrampolin. Du får ikke bare en mere diskret, men også en mere sikker legeplads til dig selv eller dine børn. Med en trampolin til nedgravning behøver du ikke være nervøs for, om dine børn falder ned højt oppefra, og du behøver heller ikke tænke på stormsikring.

Som en ekstra bonus skal du ikke slå græs under din nedgravede trampolin, og vælger du at tage den ned om vinteren, har du en perfekt bålplads, som I kan hygge og varme jer ved i den kolde vintertid. Om sommeren kan I altså hoppe og lege løs i haven, og om vinteren kan I rykke udenfor med varme drikke og tæpper.

Hvilken InGround trampolin skal jeg vælge?

Når du begynder at afsøge markedet for trampoliner, vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange muligheder. Det gælder også, selvom du fra start vælger at afgrænse din søgning til inground trampoliner. Du kan vælge mellem en rund eller en firkantet, en stor eller en lille, en til 80 kilo eller til 120 kilo, en med net eller en uden net. Mulighederne er mange, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig godt ind i hvilken trampolin, der passer til din families behov.

Overvej, hvem i jeres familie, der vil komme til at bruge trampolinen, hvor mange I gerne vil kunne være der på samme tid, og hvor meget plads og udsyn en trampolin må tage i jeres have. Disse overvejelser er alle sammen afgørende for hvilken model, der vil passe bedst til jeres familie.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der findes både gode og billige mærker. Og som med så meget andet så følges pris og kvalitet også ad, når du er på jagt efter en ny trampolin. Vi vil klart anbefale dig, at du ikke køber en for billig trampolin. Det giver nemt bagslag, og du får ikke den bedste model.

Vi vil her give dig vores anbefalinger til tre populære valg af inground trampoliner, som alle vil være et fornuftigt valg.

JumpMaster nedgravningstrampolin

JumpMaster nedgravningstrampolin

Det mest populære mærke inden for nedgravningstrampoliner er JumpMaster. Her får du en trampolin af høj kvalitet til en fornuftig pris. Mærket JumpMaster er det mest populære hos den store sælger Abilicaonline.dk, som har et stort udvalg og giver dig prisgaranti på sine trampoliner.

JumpMaster laver både trampoliner til nedgravning og på ben. De kommer løbende med nye modeller, og du kan derfor få præcis den trampolin, der passer bedst til din families behov. Flere af deres trampoliner har vundet titlen ‘Bedst i test’, og du får et solidt produkt, der bliver forhandlet i flere lande.

Køber du en JumpMaster inground trampolin, er du sikret en god hoppekvalitet. Alle modeller fra samme mærke har en god affjedring og en høj sikkerhed. Du går ikke galt i byen med din nye trampolin, hvis du investerer i en fra JumpMaster. Du får ikke bare en trampolin til en fornuftig pris, men du får også et kvalitetsprodukt.

Se de andre Jumpmaster trampoliner i denne tekst.

berg trampolin til nedgravning

BERG-trampolin til nedgravning

Et andet meget populært valg inden for nedgravningstrampoliner er mærket BERG. Det er uden tvivl BERG og JumpMaster, der er de helt store og mest populære spillere på markedet for trampoliner. Der findes et bredt udvalg af BERG-trampoliner, og du kan få dem i forskellig kvalitet og i forskellige prisklasser.

BERG inground trampolinerne fås i mange forskellige varianter og størrelser, og du kan få en fra 180 og op til 430 i diameter. De er specialdesignet, så de er nemme at grave ned, og de har en god hoppekvalitet og en lang levetid. Der findes en lang række valgmuligheder inddelt i serier, hvis du gerne vil købe en BERG-trampolin til nedgravning:

  • Talent
  • EazyFit
  • Flatground
  • Champion
  • Favorit

Køber du en BERG inground trampolin, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af mange år frem i tiden. Hvor mange ekstra funktioner, du vil betale for, vælger du selv. Vælg en trampolin i den prisklasse, der passer dig bedst.

Se flere BERG trampoliner i vores guide om BERG trampoliner som du finder her.

Salta trampolin til nedgravning

Salta-trampolin til nedgravning

Det tredje mærke inden for inground trampoliner, som vi kan anbefale dig at se nærmere på, er Salta. Her får du en sikker trampolin af god kvalitet til en god pris. Salta producerer både trampoliner på ben og til nedgravning, og der er flere modeller at vælge mellem.

Trampolinerne fra Salta er udstyret med en kraftig ramme i galvaniseret stål, som tåler at stå ude i al slags vejr, og som er slidstærkt og holdbart. For at give dig og dine børn en god hoppeoplevelse er der monteret en solid kantmåtte på alle Salta-trampoliner. Den øger ikke bare sikkerheden, men gør det også mere behageligt at hoppe løs.

En anden lækker detalje ved Salta-trampolinerne er, at de har et integreret ventilationssystem, som sikrer en optimal luftstrøm, mens du hopper på trampolinen. Det gør det både sjovere og mere sikkert at hoppe.

Sådan foregår nedgravning af trampolin

Du behøver ikke hyre en lokal entreprenør til at installere din trampolin for dig. Har du en skovl, en trillebør og en weekend til rådighed, kan du sagtens selv klare det. Men husk at sætte dig godt ind i, hvordan du skal grave hullet, så du gør det rigtigt i første ombæring. Det kan spare dig for meget tid. Lad gerne børnene hjælpe til. Det er hurtigere, men også hyggeligt at hjælpes ad.

  • Når først du har styr på, hvor du skal grave, så gælder det ganske simpelt bare om at grave løs. Det vigtigste er, at du får tegnet en cirkel i den rigtige størrelse, så du har en rettesnor at grave efter. Her har du to oplagte muligheder.
  1. Den første mulighed er, at du samler trampolinens ramme og graver ud fra den. Grav langs rammen, så der langsomt bliver dannet en ring. Bagefter kan du så grave den resterende del af hullet.
  2. Som det andet alternativ kan du bruge en pløk og en snor. Sæt pløkken i midten af trampolinens ramme og træk snoren hen til rammen, så du finder dens radius. Fortsæt hele vejen rundt med spændt snor, så du får ridset din plæne og på den måde laver en cirkel.

Video guide - Sådan installere du din nedgravet trampolin

Se denne video af en BERG trampolin, der bliver installeret i jorden. Det giver et godt indblik i hvordan du skal gøre det.

Grav trampolinen ned det rette sted

Hvordan vælger du det helt rigtige sted til din trampolin? Det afhænger i høj grad af din grund og din haves placering. Når det kommer til sikkerhed, bør du have nedenstående punkter in mente:

  • Stil ikke trampolinen tæt på hårde belægninger som eksempelvis træer, fliser eller buske. Så kan dine børn nemmere slå sig.
  • Placer trampolinen på fast og leret grund og undgå de steder, hvor vandet har tendens til at samle sig.

Overvej grundigt, hvor du vil grave din trampolin ned. Så slipper du for at skulle gøre arbejdet om. Det er altid en god ide at lægge trampolindugen ud på græsset det sted, hvor du gerne vil placere den. Så kan du bedre danne dig et overblik over, hvor meget trampolinen rent faktisk fylder.

Tænk også over, hvor tæt den kommer på skellinjen. Når dine børn hopper, vil de både kunne ses og høres hos naboen, hvis trampolinen er placeret for tæt på skellet.

Skaf dig af med jorden

Når du går i gang med nedgravning af din trampolin, vil du uundgåeligt ende ud med en masse overskydende jord. Hvordan kan du komme af med det på en smart måde?

  • Overvej, om du kan bruge den overskydende jord andre steder i din have. Er der bede, der mangler jord? Eller kunne der være en ide i at lave en forhøjning ved trampolinen eller andre steder i haven, som dine børn kan løbe på? Opbevar gerne jorden et diskret sted i haven, hvis du har mulighed for det. Så har du jord, når du ikke vil have trampolin mere, men gerne vil have fyldt hullet ud.
  • Vil du gerne af med jorden, kan du aflevere det på din genbrugsstation. Det er et krav, at jorden ikke er forurenet, og der er også begrænsning på, hvor meget du må aflevere af gangen. Forhør dig om reglerne på din nærmeste genbrugsstation.

Populære artikler:

Trampolin

View more

BERG

View more

JumpMaster

View more