Firkantet trampolin

En firkantet trampolin giver dig et bedre spring. Herunder ser du 3 populære firkantede/aflange trampoliner til haven.

Hvis du er på jagt efter en trampolin, som du eller dine børn kan få mange timer til at gå med, er der flere muligheder. Du kan både få runde og firkantede trampoliner.

Du skal derfor overveje, hvor din trampolin skal stå. Skal den stå i haven, så bør du kigge på din have og vurdere, hvad der passer bedst ind. En firkantet trampolin udmærker sig ved at være lettere at få til at passe ind i et hjørne i haven. Desuden giver en trampolin, der er firkantet, dig en større hoppeflade, takket være den store overflade og alle fire siders fjedre. Den giver mere plads til at hoppe for dig og dine børn, samtidig med at den i høj grad er velegnet til at øve teknik og flotte spring.

De 3 mest populære

BERG EazyFit inkl sikkerhedsnet

Godt køb
  • Berg trampolin

JumpMaster 460x300 trampolin

Bedst til prisen
  • Firkantet trampolin - Jumpmaster

Trampolin Rektangulær

Fint valg
  • Berg trampolin

Hvad er forskellen på en rund og en firkantet trampolin?

fordele firkantede trampolinerFormen på din trampolin er afgørende for, hvilken hoppe- og springoplevelse du får. Du skal derfor overveje, hvad du vil have ud af din trampolin. De runde trampoliner er ofte dem, du støder på rundt omkring i de danske haver – og de er også gode til de bløde spring. Den runde form betyder, at fjedrene bliver aktiveret, mens du springer, og du bliver automatisk trukket ind mod det bløde spring på midten af trampolinen.

Men vil du have mere plads og kraft på springet, skal du gå efter en firkantet trampolin. Denne form er derfor særligt velegnet til dig, der ønsker at bruge din trampolin som et træningsredskab, eller til dig, som ønsker mere springplads til dine børn, der dyrker springgymnastik eller går til cheerleading. Firkantede trampoliner er den eneste type af trampoliner, som bliver brugt under konkurrencer – eksempelvis til gymnastik og OL.

En firkantet trampolin tilbyder jævne spring overalt på hoppeoverfladen. Hvor på trampolinen, du springer, er afgørende for, hvordan hver enkel fjeder reagerer – og du får altså et perfekt spring, ligegyldig om du hopper midt på fladen eller ude langs rammen. Denne type spring betyder også, at det er vigtigt, at du anskaffer et sikkerhedsnet til, hvis du og dine børn øver trickspring, så I ikke kastes af trampolinen.

Hvilke firkantede trampoliner kan jeg vælge?

Vil du investere i en firkantet trampolin, kan du vælge mellem forskellige varianter. Du kan blandt andet vælge en firkantet trampolin inground. En firkantet trampolin til nedgravning betyder, at den bliver et mere diskret element i din have, og der er på samme tid ikke så langt til jorden.

Men det er også muligt for dig at anskaffe en firkantet trampolin på ben. Uanset hvilken du vælger, er det en god idé at tilkøbe et sikkerhedsnet.

Firkantet trampolin på ben

Firkantet trampolin på ben

Med Eazyfit-trampolinen bliver det ikke bare let at blive fit - det bliver også let at få den til at fitte ind i selv mindre haver. Dens mål er 220x330 cm, så der er stadig god plads til at øve tekniske spring, og takket være BERG’s avancerede fjedresystem er du sikret en unik hoppeoplevelse.

Til trampolinen medfølger et kraftigt sikkerhedsnet med en meget anvendelig åbning, som gør det hurtigt og let at komme ind og ud af trampolinen, samtidig med at der ikke er fare for at falde igennem åbningen. Med sikkerhedsnettet kan du trygt hoppe uden fare for at falde ned. Mens du springer, skal du heller ikke bekymre dig om stolperne - de bøjer nemlig let ud af og er tilmed polstrede.

Du er beskyttet godt mod kant og fjedre på grund af en tyk polstring på 30mm.

Se også andre gode trampoliner fra BERG i vores indlæg om BERG, som du finder her.

Firkantet trampolin til nedgravning

Firkantet trampolin til nedgravning

Denne EazyFit InGround-trampolin er til dig, der ønsker det optimale træningsredskab til spring, men som samtidig ønsker en diskret løsning i din have. Dens firkantede størrelse på 220x330 cm gør den velegnet til nedgravning i både større og mindre haver, hvor den ikke tager nær så meget plads som en rund variant.

Med BERG’s anerkendte Goldspring-fjedre er du sikret et jævnt spring over hele fladen og ikke mindst en springoplevelse ud over det sædvanlige. Mens du eller dine børn springer, er du godt beskyttet mod fjedre og kant takket være den 30mm tykke polstring på kanten.

EazyFit har en maksimum brugervægt på 100 kg.

Jumpking rektangulær trampolin

Jumpking rektangulær trampolin

Med denne rektangulære Jumpking trampolin får du og dine børn en jævn og god hoppeoplevelse. Formen gør den ideel til selv mindre haver, fordi den ikke på samme måde som en rund trampolin tager meget plads i din have.

Den kraftige ramme på 51 mm lavet i galvaniseret stål, godstykkelsen på 1,5 mm og den avancerede Eurospring™ fjedre-teknologi giver dig en trampolin af høj kvalitet. Alle disse elementer sikrer, at du får et stabilt redskab, som kan bruges til seriøs træning af avancerede tricks, men også til daglig leg samtidig med at sikkerheden er i top.

Denne trampolin sørger for, at du bliver en vaskeægte springkonge.

Populære artikler:

Trampolin guide

View more

Nedgravning

View more

BERG

View more