Lille trampolin

Søger du en lille trampolin, hvad end det er til haven, til indendørs brug eller til fitness - Så får du herunder de 3 bedste bud på mini-trampoliner til hjemmet.

Der er ikke noget, der kan give et sus i maven på samme måde, som når du hopper på en trampolin. Det er en skøn aktivitet for både store og små, og så er det endda en god måde at få trænet motorik, kondition og balancesansen, mens du har det sjovt. For en trampolin har nemlig flere fede funktioner.

Overvejer du at anskaffe dig en, kan en lille trampolin være et godt sted at starte. Du kan både få en mini trampolin til børn, haven eller som redskab til fitness og træning. Tænk derfor på, hvad den lille trampolin skal bruges til, hvis du skal ud at investere i en.

De 3 mest populære fra JumpMaster

Lille BERG Talent Trampolin

Lille havetrampolin
  • Berg trampolin

Garlando Fit & Balance Foldbar

Foldbar indendørs trampolin
  • Berg trampolin

Hammer Cross Jumper Trampolin

God til fitness
  • Hammer Cross Jumper Trampolin

Lille Garlando trampolin

Lille Garlando trampolin – 122 cm

Med denne trampolin til børn er der garanti for mange timers sjov. Trampolinen har en meget solid og stabil konstruktion og står fast på 6 ben med gummifødder, så den ikke skrider og er sikker at hoppe på.

Springmåtten er udført i permatron polyprolyen, som sikrer et solidt springunderlag, der holder i mange år. Dertil er måtten syet dobbelt og fastgjort på stellet med 44 fjedre. Springmåtten omkranses af en velpolstret beskyttelseskant, så det ikke gør ondt, hvis hoppet rammer for langt ud på trampolinen. Det giver en sikker og effektiv hoppeoplevelse, som både børn og voksne kan nyde godt af. Dog kan trampolinen maks. holde til en vægt på 100 kg.

Garlando Fit & Balance trampolin har en diameter på 122 cm. Men selvom den i forvejen ikke tager meget plads, er den endnu mere praktisk, fordi den kan foldes sammen og gemmes væk eller transporteres til et andet sted.

På den måde bliver det let for hele familien at motionere på en sjov måde.

Lille Hudora trampolin

Lille Hudora fitnesstrampolin – 140 cm

Hop dig til forbedret kondition, stærkere muskler og øget balanceevne med denne lille Hudora fitness trampolin.

Takket være sin beskedne størrelse på 140 cm og sin praktiske fold-sammen-funktion bliver det ikke lettere at træne på en sjov og befriende måde. Med til trampolinen følger en bæretaske, så den er let at fragte rundt. Du kan tage dit træningsredskab med ud i haven, hvis vejret er godt, eller du kan transportere det ind i stuen foran fjernsynet, mens du hoppetræner. De otte ben med skridsikre gummidutter gør det nemlig sikkert at hoppe på et hvilket som helst underlag.

Springmåtten måler 106 cm i diameter og er fastgjort til et avanceret system, der består af 44 galvaniserede spiralfjedre. Det sikrer dig en god springoplevelse.

Rammen er udført i stål, som sørger for, at trampolinen er yderst holdbar og modstandsdygtig – trampolinen kan bære en maks. belastning på 100 kg. På rammen ligger en 10 mm tyk kantpude, der gør trampolinen sikker at bruge, så du undgår skader, hvis du kommer til at lave et hop for langt ude mod rammen.

Se de mest populære fitness trampoliner - Klik her.

Lille BERG trampolin

Lille BERG Talent inground trampolin – 180 cm

Med BERG talent inground trampolin får du en lille trampolin til haven på 180 cm i diameter, der uden tvivl vil vække glæde hos dine hoppeglade børn. Den beskedne størrelse passer derfor perfekt til mindre haver, og særligt fordi det er en nedgravningstrampolin, forstyrres udsynet i haven ikke.

Sikkerhed og holdbarhed er i fokus hos BERG, og takket være en 17 mm tyk og 29 cm bred kantpolstring, som dækker både fjedre og den hårde ramme, er du sikker på, at dine børn ikke får arme eller fødder i klemme under leg. Selve rammen er desuden galvaniseret, hvilket gør den enormt modstandsdygtig over for rust, ligesom springdugen er behandlet med et UV-beskyttende lag. På den måde kan du være sikker på, at dine børn kan få glæde af trampolinen mange år frem.

Da trampolinen har en maks. belastning på 50 kg, er den udelukkende anbefalet til børnebrug.

Når du skal grave trampolinen ned, bør du sætte den på fast grund, hvor der ikke samles meget vand. Den skal nedgraves til en dybde på minimum 55 cm.

Se flere størrelser af BERG trampoliner på denne side.

Populære artikler:

Trampolin guide

View more

Nedgravning

View more

BERG

View more