/Børnetrampolin
Børnetrampolin 2017-10-05T15:05:32+00:00

Børnetrampolin

Cars trampolin 140 cm

Godt valg
  • Berg trampolin

Min første trampolin

Begynder-trampolin
  • Berg trampolin

Plum Junior Trampolin 140 cm

Godt valg
  • Berg trampolin

Elsker dine børn at hoppe højt? Med en børnetrampolin kan de få masser af sjov og leg. En trampolin til børn findes i mange varianter og dækker forskellige behov. Du kan både få en mindre børnetrampolin til dit barns værelse eller en stor til haven – og du skal derfor gøre op med dig selv, hvor meget plads du har til rådighed til en trampolin.

Når dine børn skal hoppe på trampolin, er sikkerheden naturligvis vigtig. Derfor bør du anskaffe et sikkerhedsnet rundt om trampolinen, ligesom en trappe også er en god idé – specielt til mindre børn.

Derfor skal dit barn have en trampolin

Overvejer du at anskaffe en børnetrampolin? Den er en god investering, fordi:

  • den vækker stor glæde, og dine børn kan få mange timer til at gå med at hoppe op og ned og lave kunster.
  • børn helt uopfordret motiveres til at røre sig. De får derfor masser af motion under leg – uden at det føles sådan. Ryg og lænd trænes til at blive stærke og modstandsdygtige.
  • det er godt for børns motorik. Børns knogler, led og muskler udvikles, når de bliver brugt. Knoglerne vokser, når de får vægt på gennem den modstand, som trampolinen yder.
  • balancesanserne stimuleres, mens dit børn hopper op og ned. Men balancen skærpes også, hvis barnet slår kolbøtter eller falder.

Min første trampolin

Min første trampolinNavnet på denne børnetrampolin angiver, at den særligt er beregnet til mindre børn. Med stangen kan dit barn hoppe og samtidig støtte sig - uden risiko for at falde.

Denne trampolin til børn kan bruges hurtigt og enkelt – den kan nemlig tages direkte ud af kassen, foldes ud, og dit barn kan straks hoppe på den. Du behøver ikke finde værktøjskassen frem for at samle den. Og når dit barn ikke vil hoppe længere, er den lige så let at folde sammen igen. Opbevar den i et skab, en kasse eller under sengen, så den ikke fylder på værelset.

Thomas Tog Junior trampolin til børn

børnetrampolin thomas togMed denne børnetrampolin til de mindste er der lagt op til masser af sjov og aktiv leg inden døre. På trampolinen kan dit barn med hop styrke koordination og balance til lyden af Thomas Tog – den har nemlig indbygget lyd, der opmuntrer til aktiv leg og gør det ekstra sjovt at hoppe.

Trampolinen er designet i et innovativt Stretch Tech-materiale, der fordeler vægten på elastikkerne jævnt. Hvis én af elastikkerne beskadiges, sikrer materialet alligevel, at trampolinen er sikker at hoppe på.

Plum Junior Trampolin i pink

Plum Junior Trampolin i pinkDenne fine børnetrampolin i pink er enhver lille piges drøm, og den er velegnet til børn fra 3 år. Med en diameter på 1,4 m kan den passe ind på de fleste børneværelser – og farven er ideel til værelset med lyserødt tema. Trampolinen indbyder til aktiv leg på værelset, hvor prinsesseudklædningen matcher perfekt.

Plum Junior Trampolin i pink har desuden et medfølgende sikkerhedsnet, så du trygt kan lade dit barn hoppe alene på værelset.

Cars børnetrampolin

Cars børnetrampolinEr dit barn vild med Disneys succes Cars? Så er denne børnetrampolin lige sagen. Den er nemlig designet med et Cars-logo på selve hoppestykket og Lynet McQueen på det indbyggede sikkerhedsnet, så din lille akrobat kan bruge masser af krudt – nøjagtig som det røde lyn. Den vil med garanti indbyde til sved på panden og aktiv leg.

Trampolinen har en diameter på 140 cm, så dit barn kan både hoppe om kap med Lynet McQueen indendørs og udendørs. Den er særligt velegnet til mindre børn.