Sitemap

Her finder du en oversigt over det bedste indhold på Trampolinguiden.dk

Trampolin købsguide – Vores forside på Trampolinguiden.dk, der har til formål at hjælpe dig med at vælge den rette model. Er du i tvivl om, hvilken størrelse, form eller mærke du skal vælge. Så start der og klik dig så videre til vores gode undersider om de enkelte modeller.

Trampolin mærker

BERG Trampolin – Læs her om trampoliner fra mærket BERG.

JumpMaster trampolin – Læs her om trampoliner fra mærket JumpMaster.

Salta Trampolin – Læs her om trampoliner fra mærket Salta.

Trampolin modeller

Børnetrampolin – Små og gode til børn.

Fitness trampolin – Kom i form med disse fitness-trampoliner.

Firkantet trampolin – Læs om fordele og ulemper ved at vælge en firkantet fremfor en oval.

Indendørs trampolin – Her finder du de bedste til indendørs brug.

Lille trampolin – Her kan du se små trampoliner.

Tilbehør

Trampolin tilbehør – Her finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør.

Sikkerhedsnet til trampolin – Find det rette net, eller køb det sammen med en ny trampolin. Læs også om hvorfor det er så vigtigt!

Nedgravning

Trampolin til nedgravning – Derfor skal du vælge en trampolin til nedgravning fremfor en med ben. Det anbefales mange steder. Læs om fordele, men bliv også guidet til at vælge den rette. Der er også en video-anvisninger, der viser hvordan du nemt selv kan klare det!

Tilbud

Trampolin tilbud – Her finder du tilbud på trampoliner indenfor alle mærker. Se om der er tilbud på BERG, JumpMaster eller Salta.

Gode råd – Her får du 5 gode råd når du eller dine børn skal hoppe på trampolin. De er udviklet af Hopmedhovedet.dk, som har lavet en kampagne om trampolin-sikkerhed.

Stormsikring af trampolin – Udover de gode råd, så er det også vigtigt at have styr på stormsikring, hvis uvejret bryder ud. Læs om hvordan du sikre dig og dine naboer!