Salta trampolin

Salta trampolin

En Salta trampolin er udviklet med et stort fokus på den høje kvalitet, samt holdbarheden og sikkerheden. Herunder kan du se 3 af de bedste Salta trampoliner.

Salta trampolin - Excellent Inground

427 cm
  • Salta trampolin - Excellent Inground - Ø 427 cm

Salta trampolin - Excellent Inground

366 cm
  • Salta trampolin - Excellent Inground

Salta trampolin med net

366 cm
  • Salta trampolin med net - Excellent Inground

Salta trampoliner er udviklet ud fra et stort fokus på kvalitet, holdbarhed og sikkerhed. Og med en Salta trampolin er du sikker på at få en stabil trampolin til en fornuftig pris. For Salta skal det nemlig ikke være dyrt at få en fantastisk hoppeoplevelse.

Salta udvikler hele tiden nye produkter ud fra et innovativt perspektiv, så de nye produkter løbende forbedres. Du kan derfor være sikker på at få en havetrampolin, som er udviklet med øje for de bedste materialer.

Alle brandets trampoliner er udstyret med en tyk, solid ramme i stål, der er galvaniseret, så den er modstandsdygtig over for rust og andet slidt. Rammen er således ekstremt holdbar.

Med trampolinernes guldfarvede koniske fjedre, der sikrer optimal springkomfort, får du en helt ny hoppeoplevelse.

Takket være en tyk og bred kantpolstring og en springdug lavet af slidstærke materialer får du med en Salta trampolin mange timers sjov de næste mange år. På den måde lever trampoliner fra Salta helt op til deres krav om, sikkerhed, holdbarhed og kvalitet.

Salta trampoliner – de forskellige muligheder

Hvis du overvejer at anskaffe dig en trampolin, men ikke helt ved, hvilken det skal være, er der mange muligheder hos Salta. De tilbyder nemlig mange forskellige trampolin-modeller, så der er rig mulighed for at finde en, der passer til dit og din families behov.

Har du en stor have, hvor en trampolin gerne må fylde noget, så dine børn virkelig kan boltre sig, har Salta et rigt udvalg af store, runde trampoliner. Men de har også mindre, runde modeller, hvis din have ikke er så stor. De runde udgaver kan du både få i en diameter på 427 cm, 366 cm og 306 cm. Du kan både få de runde trampoliner med og uden ben. Hvis trampolinen er stor, kan det være en fordel at købe den som inground. Det vil sige, at trampolinen graves ned og er plan med resten af græsplænen. På den måde virker trampolinen ikke nær så voldsom i resten af havens udtryk.

Med en mindre have kan det også være en idé at kigge på Saltas rektangulære modeller. Denne form tager ikke så meget plads i en have, hvor der i forvejen er begrænset med plads.

De forskellige Salta-modeller findes også med varierende farver på kantpuden. Du kan blandt andet vælge en grøn, som diskret fader ind med resten af haven, eller du kan vælge en skrap pink, hvis du er lidt mere vovet.

Salta Combo trampolin

Med denne runde Salta Combo trampolin får du og dine børn masser af aktive timer i haven. Medfølgende er et sikkerhedsnet, så både børn og voksne kan undgå at falde ud på græsset og dermed hoppe med større sikkerhed. Nettet åbnes hurtigt og let med en lynlås.

Rammen er udført i galvaniseret stål, der sikrer trampolinen lang levetid, fordi den modvirker rust.  Springmåtten og kantpuden er begge lavet i et holdbart materiale, og kantpuden er designet ekstra bred og tyk.

Vælg mellem flere forskellige farver på kantpuden. Den findes i sort, grøn og pink.

Salta Premium Edition

Salta Premium Edition er en del af Saltas nye, eksklusive linje. Denne trampolin har et elegant udtryk, som passer perfekt til den store velholdte have.

Trampolinen er udstyret med en tyk stålramme, som er galvaniseret for at modstå rust og slid. Dertil er den overfladebehandlet med pulvermaling for at sikre en endnu stærkere holdbarhed.

Både sikkerheden og hoppeoplevelsen er i top takket være kraftige topringe i fiberglas og dobbelt koniske fjedre i guld.

Du kan både få Salta Premium Edition som rund og rektangulær.

Salta Excellent trampolin

Giv dine børn masser af sjove timer i haven med denne Salta Excellent trampolin. Selvom der er god plads at boltre sig på, kan du få den til at indgå som en naturlig del af haven, da den skal graves ned i jorden, så du bevarer et strømlinet udtryk.

Gravearbejdet er hurtigt overstået. Trampolinen er nemlig specialdesignet, så du kan mindske hullets størrelse i græsplænen.

Du og dine børn vil nyde at hoppe på trampolinen, takket være pudens integrerede ventilationssystem, der sørger for, at fordele tilstrækkelig med luft rundt. Du kan få denne model i både rund og rektangulær form, ligesom du kan vælge mellem kantpuden i sort eller grøn.

Salta First Class trampolin

Som navnet antyder, hører denne trampolin til blandt de bedste trampoliner. Den er produceret med de stærkeste og mest sikre materialer for at give en unik hoppeoplevelse.

Kantpolstringen er ikke bare stærk takket være et tykt materiale - den er også udført med et æstetisk øje.

Den er udstyret med en ekstra tyk galvaniseret ramme, der er overfladebehandlet med sort pulvermaling for at sikre en solid og holdbar ramme, som er særligt resistent over for rust og slid.

Med til trampolinen medfølger en stige, så mindre børn og ældre kan komme sikkert op og ned fra den.

Vores anbefaling af Salta trampolin

En Salta trampolin kommer i mange forskellige udgaver, så hvilken skal du vælge? Vi anbefaler her tre af de mest populære Salta trampoliner, som alle sammen er store, holdbare trampoliner, hvor sikkerheden er i top. Med dem er du garanteret gode hoppekvaliteter.

Salta trampolin med net - Premium - Ø 427 cm

Salta trampolin med net - Premium - Ø 427 cmDine børn vil elske at hoppe på denne store Premium trampolin fra Salta – og det samme vil du. Komforten og sikkerheden er i højsædet, og med en tyk og bred kantpude på 25 mm og 29 cm bred vil hverken du eller dine børn få arme eller ben i klemme mellem fjedrene.

Medfølgende er et sikkerhedsnet, der modvirker fald og skader. Nettet åbnes med en lynlås, og både to sikkerhedskroge og en topring i fiberglas holder nettet i form, så dine børn kan hoppe alt det, de vil, uden at nettet ryger ned.

Både store og små får en fantastisk hoppeoplevelse. De 88 koniske fjedre tilpasser sig nemlig hvert hop, så alle får det bedste ud af trampolinen.

Trampolinen kan tåle al slags vejr takket være den stærke galvaniserede stålramme, der er pulverlakeret for ekstra modstandsdygtighed over for rust. Det giver dig en særdeles holdbar trampolin, som du og dine børn kan få glæde af i mange år.

Salta trampolin med net - Combo - Ø 427 cm

Salta trampolin med net - Combo - Ø 427 cmSpring ud i aktiv leg med denne Salta Combo trampolin med sikkerhedsnet. Du og dine børn kan få timevis til at gå med at øve spring – og I mærker slet ikke, at I får masser af motion samtidig.

Der er langt fra trampolinen og ned på den hårde græsplæne. Men sikkerhedsnettet sørger for, at dine børn ikke kommer til skade, når det går vildt for sig med finurlige hop. Nettet åbnes hurtigt og let med en lynlås.

Kantpuden er godt polstret, så den både beskytter fjedre og børn. Den sikrer nemlig, at hverken arme, ben eller andre lemmer kommer i klemme mellem fjedrene. Rammen og stellet er lavet i galvaniseret stål, der passer godt til det danske klima med ustadigt og vådt vejr – for den er nemlig resistent over for rust og har derfor en lang levetid.

Med 80 koniske fjedre får både du og dine børn en fantastisk hoppeoplevelse.

Salta trampolin - Excellent Inground - Ø 427 cm

Salta trampolin - Excellent Inground - Ø 427 cmMed Salta trampolin Excellent Inground forenes leg og træning. Både børn og voksne får masser af motion, der styrker både motorik, balance og kondition. Og det er en sjov måde at være aktiv på.

En kraftig kantpolstring, der er 2,5 cm tyk og 34 cm bred sørger for, at sikkerheden er god. For den beskytter nemlig mod at ramme direkte på fjedrene, når der hoppes, samtidig med at den også beskytter selve fjedrene. Kantpuden sikrer desuden, at trampolinen får et fuldendt og strømlinet look.

Med 88 guldfarvede koniske fjedre og et innovativt ventilationssystem, der tilfører en jævn strøm af luft under trampolinen, får både du og din børn en optimal hoppeoplevelse.

Trampolinen har en diameter på hele 427 cm. Men fordi den skal graves ned, forstyrrer den ikke udsynet i din have. Den er tilmed let for både store og små at komme op på, og den ender ikke i naboens have, hvis det lunefulde danske vejr pludselig viser sig fra din blæsende side. Og den galvaniserede stålramme er ekstra slidstærk, så den ikke behøver at flyttes indenfor i vinterhalvåret.

Køb ekstra tilbehør til din Salta trampolin

Hvis der ikke allerede medfølger et sikkerhedsnet til din Salta trampolin, kan du købe et til den. Du kan også tilkøbe andet ekstra tilbehør og udstyr til trampolinen - tilbehør kan nemlig øge sikkerheden og komforten endnu mere, så du får en fuldendt hoppeoplevelse.

Køb sikkerhedsnet til din Salta trampolin

Når børn hopper livligt på en trampolin, kan der ske uheld. Derfor er det vigtigt, at du køber et sikkerhedsnet til din Salta trampolin, uanset om det er en nedgravet trampolin eller en på ben.

Det er altid en god idé at investere i en trampolin, hvor et sikkerhedsnet er inkluderet. Men har du allerede fået fat i en Salta trampolin uden medfølgende net, bør du købe et som tilbehør. Med et sikkerhedsnet rundt om trampolinens kant, sikrer du, at hverken du eller dine børn falder ned på det hårde græs og beskadiger knogler og led. Et sikkerhedsnet kan altså forhindre faldulykker og brækkede ben og arme.

Desuden giver nettet også en frihed for både dig og dine børn, fordi du ikke hele tiden er nødt til at holde dem under opsyn, når de hopper.

Køb cover til din Salta trampolin

I det danske vejr bliver din fine Salta trampolin udsat for både blæst, regn og sne. Og selvom trampolinen er udført i et holdbart materiale, der er vejrbestandigt, kan du øge levetiden på din trampolin endnu mere ved at anskaffe dig et cover.

Et cover er effektiv beskyttelse mod vand, fugt og slid. Coveret har små huller, så vand og fugt kan transporteres væk og trampolinens springmåtte derfor ikke står under vand. Coveret er tilmed let at trække af og på trampolinen.

Sikkerhedspuder til Salta

Hvis din sikkerhedspude er gået i stykker, kan du købe en ny fra Salta. Puden er udført i et ekstremt holdbart og slidstærkt materiale, der sikrer puden lang levetid. Med en tyk og bred kvalitet beskytter sikkerhedspuden, paddingen, godt mod fastklemte ben og arme, ligesom også fjedrene beskyttes effektivt.

Du kan få puden i fire forskellige farver: sort, pink, sandfarvet og grøn. Og sikkerhedspuden passer til alle trampoliner med de samme mål som en Salta trampolin.

Sikkerhedsstige

Med en stige til din Salta trampolin øger du sikkerheden og trampolinens tilgængelighed for dine børn. Den betyder nemlig, at de sikkert kan kravle op og ned fra trampolinen uden at falde ned.

Sikkerhedsstigen er lavet i kraftigt aluminium og har to trin. Det er let at fæstne stigen til trampolinen, så den står sikkert fast og ikke skrider, når børnene kravler på den. Den kan bruges til alle Salta modellerne.