Tilbehør der gør legen på trampolinen meget sjovere

sjovt tilbehør til trampolin legen

Trampoliner er og bliver bare en succes at have stående i haven. Især børn og unge, men også en del voksne kan få timevis af tid til at gå med at fjolle rundt, lege og hoppe på en trampolin. Udover at det er supersjovt at hoppe rundt på en trampolin, så er det også utrolig sundt. Dagens motion kan derfor sagtes blive udført på en trampolin af både børn og voksne. Med det rette tilbehør kan du endda gøre det endnu sjovere for børnene, men også sikrere. Læs med herunder og bliv klogere.

Tag bolde, spil og lege med på trampolinen i haven

fodbolde

En trampolin er selvfølgelig først og fremmest til at hoppe på. Men derudover kan den sagtens inkorporeres som en del af aktiviteterne til de store familiesøndage eller børnefødselsdagene. Én ting der er stensikkert er, at en trampolin altid er en rigtig god gaveidé til dine børn eller andre børnefamilier, som I kender med en have, der bare står og kalder på en trampolin. Der er rig mulighed for at eksperimentere og prøve forskellige sjove lege og aktiviteter af, som kan skabe yderligere mere sjov og morskab på trampolinen.

Brug bolde til at kombinere trampolinhop med boldspil

Trampolinen behøver altså ikke udelukkende at være til at hoppe på. Der kan sagtens tilføres yderligere morskab til aktiviteten. Dette kan være i form af forskellige boldspil. Her kan man både stå på trampolinen og spille bold til hinanden, mens man kaster bolden til hinanden og forsøger at gribe den, mens man hopper rundt.

Der kan også spilles en form for ”dødbold”, hvor man kaster bolden efter den der hopper, og så skal personen forsøge at undvige ved at hoppe over bolden eller forbi den. Ydermere kan man altid lege legen om, hvem der kan flest tricks på trampolinen. På den måde kan man få lang tid til at gå med at dyste og blive bedre til at lave specielle hop og tricks på trampolinen. Der findes på den måde mange sjove aktiviteter og lege, der kan tilføjes til trampolinen.

Det er dermed også kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan laves af forskellige aktiviteter og sjove lege på trampolinen. Du kan med fordel også bruge trampolinen eller forskelligt tilbehør som gaveinspiration til dine egne børn eller andre børnefamilier.

Sikkerhedstilbehøret bør være helt i toppen på enhver trampolin

børn leger på trampolin med sikkerhedsnet

Med alle legene på trampolinen kræver det selvfølgelig også, at sikkerheden er helt og aldeles i top. Udover selve trampolinen og alt det sjove tilbehør, som gør legen på trampolinen endnu sjovere, er der også en masse praktisk tilbehør, der bør være styr på.

Her er der blandt andet tale om en stige, så det er hurtigt og nemt at komme op og ned ad trampolinen.

Det kan også være en god idé med et sikkerhedsnet, så ingen falder ned under diverse lege og aktiviteter.

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at man er forsigtig, når man begiver sig ud i diverse lege og aktiviteter med ekstra tilbehør på trampolinen. Når sikkerhedstilbehøret er i top, bliver legene og aktiviteterne på trampolinen hurtigt sjovere, idet der ikke er nogen, som risikerer at komme slemt til skade under legene.

Find den rette trampolin, sikkerhedsnet og andet tilbehør på trampolinguiden.dk